top of page

OM EURO ELEKTRO

Euro Elektro er lokalisert i Oslo og består utelukkende av meget erfarne bransjefolk.  Vi bistår med alt innen prosjektering og utførelse av elektroinstallasjoner i både næringsbygg og private boliger.

Vi er KNX sertifiserte og kan utforme og levere løsninger for
styringssystem i bolig og næringsbygg. 

rM2nkSJT_edited_edited.jpg

Vårt største mål er at du skal være fornøyd med Euro Elektro og anbefale oss videre. Vi vil strekke oss langt for at du skal bli fornøyd. 

Morten Hoel

Daglig leder

Vi er løsningsorienterte og forsøker alltid å utforme den mest kostnadsoptimale løsningen tilpasset dine funksjonelle behov.

Vi strever alltid etter å være serviceinnstilte. Det skal føles annerledes å samarbeide med Euro Elektro. Det vil komme en dag da du kanskje glemmer hva vi gjorde, men du skal aldri glemme opplevelsen av å jobbe sammen med oss!

Vi leverer høy kvalitet i alt vi gjør. Våre installasjoner skal ikke bare fungere - de skal være sikre, varige og godt dokumenterte.

Euro Elektro skal kjennetegnes ved punktlighet. Dette treffer kunden på flere måter: Vi kommer til avtalt tid! Vi fullfører jobben til avtalt pris! Vi ferdigstiller jobben i tråd med de planer vi sammen har lagt!

Våre verdier

Verdier.png

-- Forskjellen er Euro Elektro

bottom of page