top of page

Våre tjenester

Rehabilitering 

Vi rehabilierer alle typer rom - både for private og bedrifter. Vi har erfaring med alt fra bad og kjøkken til større kontorlokaler. Til private hustander tilbyr vi en tilstandsbefaring fra kr. 2000.- inkl. mva. samt et tilbud på mulige utbedringer og oppgraderinger.

Nyinnstallasjon

Skal du bygge nytt? Vi bistår med alt fra planlegging, dimensjonering, kabling og sikringsskap til installasjon av brytere, stikkontakter og tilkopling av elektrisk utstyr. 

Vi arbeider både med næringsbygg og private boliger. Vi har lang erfaring med installasjon av alle typer elektriske anlegg. 

Service

Har du elektriske installasjoner som ikke fungerer eller trenger du periodisk kontroll/vedlikehold? Vi utfører all typer service på elektriske anlegg.

Sikringsskap

Visste du at 50% av alle branner starter i det elektriske anlegget? Vi oppgraderer grunnteknologien slik som strøminntak, sikringsskap og jording. Sikringsskapet er husets viktigste skanse mot brann i hjemmet, og vi skifter ut gamle sikringer slik at de blir enklere å betjene og sikrere. 

Smarthus

Vi bistår med å utforme og installere løsninger for sentral og automatisk styring av ulike funksjoner i hjemmet. Innstillinger skjer typisk via mobiltelefoner eller paneler. Vi har erfaring med lysstyring, varmestyring, solavskjerming samt integrasjon med alarm, dørlåser, A/V-utstyr og ulike typer sensorer (vann, vind, lys, temperatur, etc). Vi er en KNX sertifisert partner.

Partner.jpg

Elbillader

For å lade elbilen din hjemme bør du installlere en hjemmelader. Vi tilbyr ferdig montert elbillader (inklusiv overspenningsvern) til en fastpris. 

bottom of page